Koncert zviceran pop folk dhe rock në Tiranë

Ambasada Zvicerane nw Tiranë, ju fton të festoni Pranverën e Frankofonisë 2017! Merrni pjesë në koncertin e grupit zviceran Macaô të premten, 17 Mars! Ëndërroni dhe vallëzoni nën përzierjen dinamike të muzikës folk-pop dhe rock në Rockstock në Tiranë.

Hyrja falas!

Date: 17 Mars

Ora 09 pm-12 am

Vendi: Rockstock, Sheshi Skënderbej, Tirana International Hotel

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies