Udhëtim me biçikleta drejt Pezës në Tiranë

Largohuni nga zhurma e qytetit. Merrni biçikletën tuaj dhe bashkohuni grupit te Pallati i Kongreseve në Tiranë. Këtë të diel, 12 Mars, ora 9 am.  Turi organizohet nga EcoVolis dhe nëse nuk keni një biçikletë rezervoni në këtë numër: 0685675269

Data:12 Mars Ora 09:00 Vendi: Pallati i Kongreseve