Dita e Verës, Street Party në Tiranë

2 skena, 2 Rrugë dhe 12 orë muzikë.

Street Party 2017 organizohet nga Telekom Electronic Beats me rastin e Ditës së Verës në Tiranë

Data: 14 Mars 2017

Ora 11:59 am-11:59 pm