Dita e Gruas, solidaritet për Barazinë Gjinore në Sheshin Nënë Tereza

Një ditë për të mbështetur barazinë gjinore dhe të drejtat e gruas në Shqipëri! Ambasada Suedeze në Tiranë fton të gjithë të festojnë Ditën e Gruas. Tregoni interes në #BarazinëGjinore në stendat tona me foto argëtuese! Shihni ekspozitën të organizuar nga Politika e Jashtme e Suedisë për Femrat dhe njihuni me disa nga eksperiencat suedeze të barazisë gjinore. Së bashku me organizatën AWEN, ne të gjithë mbështesim #SuperGruan!

Sheshi “Nënë Tereza” – 8 Mars,

ora: 11:00-14:00 

Event Website

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies