Opera Histori- dedikuar kolosëve të muzikës operistike shqiptare

Opera Histori-një nga shtyllat kryesore të kalendarit artistik të Teatrit dhe Operas së Baletit Mars –Qershor 2017. Në këtë kuadër shfaqjet i dedikohen kolosëve të muzikës operistike shqiptare, atyre të cilëve hodhën hapat e para të Teatrit të Operas dhe Baletit. Ky vit është shpallur si “Viti i Preng Jakovës”, babait të operas shqiptare në kuadër të 100 vjetorit të lindjes së tij. Pjesë e këtyre aktiviteteve është edhe koncerti vokal simfonik, i përzgjedhur për të hapur kalenderin artistik “Opera Histori”, shfaqja mban emrin e Ermir Kranjta, të dirigjentit të njohur shqiptar.

Data: 06 Mars

Ora 19:00

Vendi: Qendra Kulturore prane Katedrales Ortodokse

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies