Një Vit Në Një Orë, shfaqja e cirkut në Cirkun Kombëtar

Shfaqja e Cirkut "Një vit në një orë", është një shfaqje ku publiku do të zbulojë punën dhe arritjet një-vjeçare të mjeshtrave dhe artistëve të Cirkut Kombëtar të përmbledhur artistikisht në 60 minuta, të mbushura me emocione, buzëqeshje dhe argëtim. Çdo të shtunë dhe të diel, ora 11:00 am deri në Prill.

Për rezervime klikoni këtu 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies