Shfaqja Pasardhësi në Teatrin Kombëtar

Vjen sot ora 19:00,trupa e Teatrit Kombëtar të Kosovës, me shfaqjen "Pasardhësi" nga Ismail Kadare dhe me regji nga Slobodan Unkovski.

HYRJA ESHTE E LIRE!

Data: 28 Shkurt

Ora 19:00

Vendi: Teatri Kombëtar