Ecje në Bovillë

Ky udhëtim organizohet nga Bashkia e Tiranës, në bashkëpunim me Albanian Mountain Team. Të gjithë janë të ftuar të bëhen pjesë e kësaj aventure. Starti është Kulla e Sahatiot. Pas mbërritjes në Liqenin e Bovillës do të keni mundësi të shijoni piknikun dhe më pas të shkoni në nja baxho të përpunimit të qumështit. Kthimi në Tiranë bëhet në orën 4.

Data: 26 Shkurt

Ora: 9 am

Vendi: Kulla e Sahatit

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies