Lexim librash pranë liqenit

Një bibliotekë xhami buzë liqenit? Po! Mënyra më e bukur për të ushqyer fëmijët me dashurinë për libra dhe natyrë.

 Libra’Aria në bashkëpunim me Bashkinë e Tiranës dhe Agjencinë e Parqeve organizon këtë event argëtues për ata që dashurojnë librat dhe natyrën.

Data: 8 Shkurt

Ora 10:00-14:00

Vendi: Parku i Madh, Liqeni Artificial