“Zgjohu, vëlla arush”, në Teatrin e Metropolit

“Zgjohu, vëlla arush”, vepra për fëmijë e shkruar nga Janet Stanford, vjen këtë fundjavë në Qendrën Kulturore Tirana (Teatri Metropol) me regji nga Suela Xhonuzi. Është një shfaqje interaktive me publikun, ku fëmijët spektator nuk do të ndjekin vetëm shfaqjen ulur në karrige, por do të bëhen pjesë e saj, bashkë me aktorët Klesta Shero dhe Ibrahim Selishta.

Data 11, 19, 25, 26 Shkurt Ora 11:00 Vendi: Teatri i Metropolit