Gjyshja ka ikur me cirkun në Teatrin e Metropolit

“Gjyshja ka ikur me cirkun” është shfaqje për fëmijë dhe të rinj në Qendrën Kulturore Tirana (Teatrin Metropol), e cila do të ngjitet në skenë fundjavën e parë të shkurtit dhe në datat 21, 22, 28, 29 Tetor, ora 11:00. Historia e kësaj shfaqje e shkruar nga Mike Kenny është një përzierje e zgjuar e realitetit të dashurisë familjare me fantazinë e fëmijëve për botën e përjetshme të cirkut. 

Data  21, 22, 28, 29 Tetor

Ora 11:00

Vendi: Teatri i Metropolit

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies