Hapet Kampionati i IX Botëror i Aeronautikës në Shqipëri

Federata Shqiptare e Aeronautikës zbret në Re… Parashuta shumëngjyrëshe, muzikë, dokumentar, fotografi dhe një kamp i madh sportistësh; brenda dhe rreth e rrotull Resë! Konferenca për shtyp fillon në orën 18:00, ku bëhet hapja e Kampionatit të IX-të Botëror të Aeronautikës, Albania 2017. Mos e humb këtë rast! Lër një takim tek “Reja” me miqtë e tu, të hënën përgjatë gjithë ditës! S’mund të ikë data 30 Janar 2017, pa kaluar tek “Reja” e pa bërë fotografi gjatë eventit të parashutave…

Data

(E hënë) 8:00 am - 11:00 pm