Ringjallja sociale e Piramides

Piramida… na ishte njëherë në të ardhmen!

Bashkia e Tiranës organizon një event, ku kryetari i bashkisë do të njoftoj rihapjen e Piramidës si qendër kulturore dhe në të njëjtën kohë do të prezantoj kryetarin e jetës së natës. Atmosfera do të jetë e këndshme me muzikë të mirë nga DJ më të mirë shqiptar. Eventi do të mbahet te Piramida, në 20 Janar, në orën 19:00.

Data: 20 Janar

Ora 19:00

Vendi: Piramida, Blv Deshmoret e Kombit

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies