Cross Country Marathon, Shtegu 2017

Cross Country Marathon “Shtegu-2017” – Gara epike Mountain Bike!

Programi i datës 15 janar: 

  • Ora 9:00 – 9:45 – Përgatitja për start.
  • Ora 10:00 – Start i garës (Sheshi “Nënë Tereza”)
  • Ora 15:00 – Finish i garës.
  • Ora 15:30 – Ceremonia e ndarjes së çmimeve.

Për informacione më të detajuara dhe regjistrime: http://www.shteguigjelber.org/shtegu-17 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies