Koncert per Vitin e Ri te Sheshi Nene Tereza

Koncert festiv për ardhjen e Vitit te Ri në sheshin Nënë Tereza në Tiranë, ku do të performojnë artistë të njohur shqiptarë nga diaspora. Të gjithë janë të mirëpritur të kalojnë momente të këndshme me muzikë të mirë dhe të presin spektaklin e fishekzjarreve me numërimin mbrapshtë tashmë të njohur në botë dhe ta presin Vitin e Ri me puthje dhe përqafime me të dashurit e tyre.

Data: 31/12/2016 Ora: 23:00 Vendi: Sheshi Nënë Tereza, Tiranë