Festë Indiane te Reja

Grupi i kërcimtarëve “Indian Spirit Group Albania” do të performojnë koroegrafi të kulturës Indiane ku pjesë e tyre do të bëhet edhe kushdo që vjen te Reja. Nëse jeni kureshtar për kulturën dhe kërcimet indiane jeni të mirëpritur t’i bashkoheni festës. Do të ketë gjithashtu një menu speciale me gatime Indiane të përgatitura nga restorant “Chakra Jonë” i vetmi Indian në Tiranë. Ejani dhe bashkohuni festës Indiane për të patur një kujtim të bukur nga viti 2016!

Data: 30/12/2016 Ora: 18:00 Vendi: Te Reja, pranë Galerisë Kombëtare

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies