TKOBAP sjell baletin Arrëthyesi

"Arrëthyesi" një nga shfaqjet më të bukura në historinë e baletit vjen në datë 28 dhe 29 Dhjetor, ora 19.00, në Teatrin Kombëtar të Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor.

Data: 28-29 Dhjetor 2016 Ora: 19:00 Vendi: Teatri i Operas dhe Baletit, Tirane

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies