Ekspozita Nentor19, te Galeria FAB

Nëntori19, ekspozita e artistëve që e kthyen këtë aktivitet në një traditë. Hapet ekspozita Nëntor19, me pjesëmarrjen e artistëve të vjetër dhe të rinj, ekspozitë kjo vjetore që prezanton veprat e artistëve të gjeneratave të ndryshme.
6 nëntor 2016, ora 18:00, Galeria FAB

Nëntori19, ekspozita e artistëve që e kthyen këtë aktivitet në një traditë. Hapet ekspozita Nëntor19, me pjesëmarrjen e artistëve të vjetër dhe të rinj, ekspozitë kjo vjetore që prezanton veprat e artistëve të gjeneratave të ndryshme.
6 nëntor 2016, ora 18:00, Galeria FAB

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies