Marta

Marta, një shfaqje e re teatri në Teatri Kombetar Eksperimental "Kujtim Spahivogli" nga datat 21-28 Dhjetor 2016. Është një vepër e shkruajtur nga Erand Sojli dhe i dedikohet gruas shqiptare. Aktorët kryesor janë: Yllka Mujo, Kastriot Shehi, Eglantina Cenomeri.

Data: 21 Dhjetor 2016 - 28 Dhjetor 2016 Ora: 19:00 Vendi: Experimental Theater Kujtim Spahivogli