Trimat e Jutbines, shfaqje nga Ansambli i Folklorit

Ansambli i Folklorit do të performoj në Teatrin e Operas dhe Baletit, një shfaqje me valle “Trimat e Jutbinës” ku do të ndjeni historinë dhe legjendat përmes muzikës dhe valleve tradicionale. Një premierë absolute me artistë dhe orkestrën e Ansamblit Kombëtar të Këngëve dhe Valleve.

Data: 23 Dhjetor 2016

Ora: 19:00

Vendi: TKOB

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies