Duke pritur Babagjyshin, koncert për fëmijë

Duke nisur nga data 17 Dhjetor 2016, çdo ditë, ora 11:00 – 13:00, te Kopshti Zoologjik i Tiranës. Ejani të gëzojmë sëbashku me: Korin e fëmijëve, Balerinët e vegjël, Teatrin e Marionetave, Muzikë festive, Teatrin e Kukullave, Lojërat Argëtuese, Koncerte për fëmijë, Maskota personazhesh dhe Stenda me dekor festiv. Mirëpresim më të vegjëlit të shoqëruar nga prindërit apo gjyshërit!

Data: 17 Dhjetor 2016- 31 Dhjetor 2016 Ora: 11 am-13 pm Vendi: Kopshti Zoologjik, Tiranë

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies