Ekspozita Një jetë me kanavacë e Karl Korab në Galeria Kalo

FONDACIONI KALO dhe Ambasada Austriake ju ftojnë për ekspozitën e 21-të Arteve të Bukura "Një jetë me kanavacë" shfaqur vepra nga artisti austriak Karl KORAB Kjo ekspozitë sjell një vlerë të shtuar për marrëdhëniet kulturore midis Austrisë dhe Shqipërisë. Arti është një urë që kontribuon në përmirësimin e klimës së bashkëpunimit ekzistues ndërmjet vendeve tona. Karl Korab, një nga artistët më të shquar të gjallë austriake, na flet nëpërmjet gjuhës universale të ngjyrave dhe formave dhe simboleve. Ai ndan përshtypjet dhe pikëpamjet e tij mbi, peisazhet austriake fantastike unike ose figura njerëzore, apo ende jetës. Fakti Korab mban të njëjtin emër si një mal shqiptar e bën atë edhe më të vlerësuar këtu. FONDACIONI KALO dhe Ambasada Austriake jemi të nderuar që të presë dhe të 24 veprave të artit të shfaqin Korab së në GALERIAKALO dhe janë mirënjohës për të e Raiffeisen Bank BANKA për mbështetjen e këtij lloji.

Data: 15 Dhjetor 2016- 15 Shkurt 2017 Ora: 18:00 Vendi: Galeria Kalo, Rruga Ibrahim Rugova  

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies