Ekspozita Where I feel, there I am ne Miza Galeri, Tirane

MIZA ka kënaqësinë t’ju ftojë në ekspozitën “WHERE I FEEL, THERE I AM” – nga Iva Lulashi & Deborah Ieranò. “Është një pjesë e shtëpise ky instalacion,” thonë, dy mure në të cilat kujtimi i tyre i rigjetur bashkohet me atë të spektatorit në një lojë të vazhdueshme referimesh ndaj realiteteve te jetuara dhe te imagjinuara.
Ekspozita vjen si bashkepunim me galerine Trart ne Trieste.

Data: 16 Dhjetor Ora: 19:00 Vendi: Miza Galeri, rruga Gjon Buzuku

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies