Koncert per krishtelindje te Reja ne Tirane

Kisha Ungjillore “Fitorja” në Tiranë, organizon një koncert tek “Reja”, me rastin e Krishtlindjes! Më datë 22 Dhjetor 2016. në orën 17:00, do të njihemi me historinë e Krishtlindjes, me këngë për këtë festë fetare, kërcime dhe një minidramë, të cilat do t’ju ngrohin zemrën.

Data: 22 Dhjetor Ora: 17:00 Vendi: Te Reja

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies