Opera La Traviata ne TKOB, ne Tirane

“La Traviata” një nga romancat më të bukura operistike do të shafqet në skenën e Teatrit Kombëtar të Operas Baletit dhe Ansamblit Popullor në datat 17, 18, 19 dhe 20 Dhjetor, ora 19.00 La Traviata është një opera me tre akte nga Giuseppe Verde të vendosura në libret italian nga Francesco Maria Piave. Opera ishte titulluar fillimisht Violetta, pasi personazhi kryesor. Është vendosur në skenë për herë të parë më 6 mars 1853 në operan La Fenice në Venecia.

Datat: 17,18,19,20 Dhjetor Ora: 19:00 Vendi:  Teatri i Operas dhe Baletit

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies