Ekspozita personale Different e Arben Golemit te Galeria FAB

Arkitektura vizive e Arben Golemit - mes grishjes dhe ekspresionizmit mbi formën Piktura e Arben Golemit, e risjellë në këtë aventurë të re vizive në ambjetet e Galerisë FAB, e fton shikuesin në eksplorimin e asaj filozofie personale përkufizuar si “Saper Vedere L’Artittetura”.

Data: 2-10 Dhjetor Ora: 18:00 Vendi: Galeria FAB, Universiteti i Arteve

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies