Opera per Tri Grosh ne Teatrin Kombetar

Opera per 3 Grosh eshte nje komedi satirike e shkruajtur nga autori çek, Vaclav Havel, autor i veprave te njohura si “Metamorfoza” dhe “Teatri i Absurdit”. Do te vije ne Teatrin Kombetar, ne interpretimin e aktoreve Arben Derhemi, Alfred Trebicka, Vasjan Lami, Rajmonda Bulku, etj. Ne datat 3,4,5 Shkurt, ora 19:00.

Data: 3,4,5 Shkurt

Ora: 19:00

Vendi: Teatri Kombetar  

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies