Shfaqja e baletit Monger, serish ne Teatrin e Operas dhe Baletit

Muzikë, kërcim, këngë, interpretim fantastik, ironi, revoltë, dashuri, të gjitha së bashku mund të jenë vetëm tek “Monger”. Një shfaqje baleti nga Barak Marshall, e cila vjen në datë 3 dhe 4 Dhjetor, ora 19.00 në Teatrin Kombëtar të Operas, Baletit.  

Data: 3-4 Dhjetor Ora: 19:00 Vendi: Teatri i Operas dhe Baletit

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies