Ndarja e çmimeve të konkursit të fotografisë #TiranaAutumn

    Award ceremony of #TiranaAutumn2018 contest

Visit Tirana organizon ditën e Shtunë, 10 Dhjetor 2016, ceremoninë e ndarjes së çmimeve të fotografisë në mediat sociale #TiranaAutumn.
Në këtë ceremoni do të prezantohen tre fituesit dhe çmimet e konkursit. Jeni të mirëpritur!
Hyrja është e lirë!


Data: 10/12/2016
Vendi: Reja Albania, pranë Galerisë së Arteve
Ora: 11:00