Albania Enduro Series Raundi III, garë me biçikleta malore

Albania Enduro Series është një trofe çiklistik i përbërë nga tre gara të tipit Mountain Bike Enduro. Ky trofe organizohet nga Bike Club Albania me suportin e Pilot.al. Pjesëmarrja në AES është e hapur për çiklistë amatorë dhe profesionistë të moshës mbi 13 vjec. Raundi i Tretë i Trofeut AES zhvillohet në datë 31 Dhjetor.   Për infomacione më të detajuara mbi regjistrimin dhe datat e garës vizitoni faqen: www.albaniaenduroseries.org

Vendi: Sheshi Nene Tereza Ora: 10:00-17:00 Data: 30 Nëntor 2016  

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies