Opera La boheme e Giacomo Puccini ne Teatrin e Operas dhe Baletit

“La Bohème” e Giacomo Puccini, një nga historitë më të njohura dhe të paharrueshme operistike vjen në Teatrin Kombëtar të Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor në datë 25, 27 dhe 28 Nëntor, ora 19:00.

Vendi: Teatri i Operas dhe Baletit Ora: 19:00 Data: 25-27-28 Nentor