Shfaqje Teatri Marta, një dramë shqiptare vjen në Teatrin Kombëtar

Shfaqja "Marta"-Një dramë origjinale e shkruar nga Iris dhe Erand Sojli, nën intepretimin e aktorëve: Yllka Mujo, Kastriot Shehi dhe Eglantina Cenomeri.  Në datat 22-23 Nentor.    

Vendi: Teatri i Operas dhe Baletit Ora: 19:00 Në datat 22-23 Nentor

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies