Rrenjet shqiptare- Festa e Flamurit

Rrenjet kuq e zi. Event festiv me 28 Nentor, Diten e Flamurit.
 
Tirana mikpret për herë të parë Paradën e Shqiptarëve, në bashkëpunim me “Albanian Roots". 

Pjesëmarrëse mbi 125 bashki nga trojet shqiptare, përfshirë edhe arbëreshët e Italisë!

28 Nentor

Sheshi Skenderbej

Tirane

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies