Festivali i Teatri Shqiptar “MOISIU”

Festivali i Teatri Shqiptar “MOISIU”
Edicioni i dytë i këtij Festivali do të mbahet në 20-27 nëntor në Tiranë.
Iniciativa e marrë nga tre teatro: Teatri Kombëtar në Shqipëri, Teatri Kombëtar i Kosovës dhe Teatri Shqiptar i Shkupit, mbështetur nga Ministria e Kulturës e secilit vend, më shumë se sa një garë, është paraqitje dhe ballafaqim, shkëmbim eksperiencash dhe zgjerimi i network-ut të trupave tona

20-27 Nentor

Cdo dite dy shfaqje

Ora: 19-00

Teatri Kombetar

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies