Festa e Ullirit, Petrele

Bashkia e Tiranës organizon Festivalin e Vajit të Ullirit në Petrela Tiranë. Ai do të mbahet më 29 tetor 2023 në fshatin Petrelë. Axhenda përfshin një turne në ullishtën e vjetër, Tregun e Tokës, Testimin e vajit të ullirit, Forum Art Next Petrela, një koncert me artisten shqiptare Eneida Tarifa dhe Band, Workshope me fëmijët, gatim mes ullinjve me kuzhinierët më të mirë shqiptarë.

29 tetor

Petrele, Sheshi Mamica

10.30 am

Tirana

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies