Lulebore- Concert

Koncert jubilar në 100 vjetorin e lindjes se kompozitorit dhe dirigjentit Simón Gjoni ! 26 tetor 2023 ora 20.00 në Teatrin e Óperas dhe Baletit në Tiranë

Gjon Simoni, muzikolog dhe kompozitor shqiptar, lindi në Shkodër më 8 shkurt 1936 në një familje shqiptare me traditë të gjatë kulturore dhe vdiq në Tiranë më 2 korrik 1999.
He was the holder of various prizes and titles. His works are being played at various musical events in Albania and abroad.

26 Tetor2023

Ora: 20.00

Teatri i Operave dhe Baletit 

Tirana 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies