Tirana Photo Festival 2023

Momenti erdhi! Ekspozita e Tirana Photo Festival, Edicioni 6-të, hapet në datën 9 dhe vazhdon gjer më 17 Shtator 2023.

Tirana Photo Festival is the biggest event of photography in Albania, organized every year in Tirana, Capital of Albania.

Tirana Photo Festival është eventi më i madh i fotografisë në Shqipëri, që organizohet çdo vit në Tiranë, kryeqytetin e Shqipërisë. Qëllimi i këtij festivali është të promovojë Shqipërinë përmes Fotografisë si dhe të edukojë dhe motivojë të rinjtë me artin e fotografisë. Këtë vit është edicioni i 6-të dhe tema është Në lëvizje. Ka një konkurs në tre kategori: Foto Single, Foto Series dhe Video Drone Ekspozita me 100 foto do të shfaqet në Parkun e Madh të Liqenit të Tiranës, për një javë nga data 9 deri më 17 shtator. Ceremonia e ndarjes së çmimeve do të organizohet më 12 shtator në Amfiteatrin e Tiranës, Tiranë

Me shume: www.tiranaphotofestival.com 

Ku: Liqeni Artificial
Kur: 9-17 Shtator 2023

Hyrja falas 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies