Peza n'Fest

Festivali i përvitshëm Peza n'Fest tashmë është bërë traditë. Çdo 16 shtator Peza feston si një ngjarje vjetore ditën historike të Konferencës së Pezës. Do të organizohen një sërë aktivitetesh që zgjasin festivalin për 3 ditë me performancë DJ për të rinjtë dhe aktivitete të shumta për fëmijët.

Ku: Peza e Madhe
Kur: 16 Shtator

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies