Territore të përvojave të jetuara

Orvatja e artistit Edi Hila nuk shkon drejt dhënies së asaj çka duket, por drejt bërjes të dukshme të një diçkaje. E kjo e çon në një përmasë të brendshme që rreket të shprehet për atë çka moleps ajrin, atmosferën që nuhasim, prej transparencave dhe reflektimeve”, kështu shprehet kuratori Zef Paci mbi ekspozitën “Territore të përvojave të jetuara.

COD ju mirëpret ta vizitoni deri në datën 10 gusht, në oraret: 9:30 - 14:00 & 17:30 - 20:30

Ku: COD
Kur: 10 gusht, në orët: 9:30 - 14:00 dhe 17:30 - 20:30

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies