Now You See Her

Ky aktivitet është një nga stacionet e sezonit veror "KultArt" 2023, organizuar nga Ministria e Kulturës, që çon artin e kulturën atje ku është publiku!

"Tani keni sy për të parë" (Now You See Her)

Ato janë të padukshme, të harruara dhe të nënshtruara. Në një shpërthim lëvizjesh dhe fjalësh të përqëndruara, pesë personazhe në "Now You See Her" eksplorojnë disa nga mënyrat e ndryshme se si gratë zhduken në kulturën tonë. Ata këndojnë, kërcejnë dhe e hedhin veten në elementët e natyrës ndërsa udhëtojnë nëpër stinët e jetës së tyre. Zërat e tyre janë sfiduese. Pyetja e tyre është e thjeshtë: Pse dhe si e lejojmë fuqinë tonë të zhduket pa u përpjekur ?

Ku: Tulla - Culture Center

Kur: 16 Korrik, Ora 20:00

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies