Fidaf Albania

"Fidaf Albania" sjell në Tiranë 9 ansamble vallesh nga bota e rajoni.
Me pjesëmarrje e grupeve nga: Greqia, Hungaria, Indiaa, Meksika, Spanja, Polonia, Moldavia, Kili e Shqipëria,
ju presim në Amfiteatrin e Tiranës në datat 17 - 22 korrik.

Mos mungoni për të shijuar ngjyrat e artit dhe traditës.

Ku: Amfiteatri Liqenit
Kur: 17-22 Korrik

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies