Qeramika Atelie 23

Drejtues i Prog. Studimor Prof. SADIK SPAHIJA

Kuruar nga Blerina Pagria dhe Ergys Krisiko

Studentët pjesëmarrës:
Antonel Gjinaj, Armando Madhi, Dajana Lleshaj, Diana Bregu,
Joanna Labi, Odeta Radoniqi, Klea Xhafa, Frenki Mekollari,
Kevi Ceka, Valentino Tito,
Dejvi Koçi, Ervis Gjura, Flori Voci, Gersolda Meta, Sead Bakalli,
Leonard Prela, Erlind Fusha, Gresa Kurti

Ku: Galeria FAB

Kur:12 korrik, Ora: 11

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies