Veshje popullore të Pakicës Kombëtare Maqedonase në Republikën e Shqipërisë

Shoqata Maqedonase "Ilinden"-Tiranë fton të gjithë dashamirësit e foklorit maqedonas në Republikën e Shqipërisë në promovimin e albumit fotografik me “Veshje popullore të Pakicës Kombëtare Maqedonase në Republikën e Shqipërisë”më 14 korrik 2023, ora 18:00 - 19:00 tek "Reja" (përballë Galerisë Kombëtare) – Tiranë, me mbështetjen e Komitetit për Pakicat Kombëtare.

Ku: "Reja"
Kur: 14 korrik ora 18:00 - 19:00

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies