Soft Sculptures

 

“Soft Sculptures” është takim me artdashësit dhe përmbledhje e rrugëtimit artistik dhe profesional të studentëve dhe pedagogëve të atelierit Tekstil/Modë të Fakultetit të Arteve të Bukura në Universitetin e Arteve.

Një prezantim i veprave jashtë mureve të shkollës, ku procesi i lidhjes së veprave me hapësirën e re, me artistë e profesionistë të fushës dhe më gjerë, është sfida e fundvitit të këtij programi.

Ekpozita ndahet pa kufij në dy hapësira, brenda dhe jashtë mureve, ku veprat janë në mediume, dimensione, ide dhe koncepte të ndryshme. Një pjesë e punëve të ekspozitës janë instalime konceptuale ku narracioni është herë metaforik e herë literal, të tjera synojnë performancën, e të tjera synojnë estetikën relacionale ku ndërveprimi midis shikuesit dhe veprës është i drejtpërdrejtë.

 Ku: Galeria GurGur, Sheshi Qendror, Petrela

Kur: 06.07 - 04.09.2023, Ora: 19:30

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies