Menehune Festival

Festivali Menehune është krijuar për të ndihmuar në zhvillimin e pikave të vendit tonë që kanë mbetur pas.
Zhytuni në trashëgiminë e pasur të Fabrikës së Traktorit, një simbol i së kaluarës industriale të Shqipërisë, ndërsa ne e transformojmë këtë vend historik në një shkrirje magjepsëse muzikore.
Teksa futeni brenda mureve të përrallshme të fabrikës, do të përshëndeteni nga jehona e një epoke të shkuar, ku zhurma e makinerive dikur mbushte ajrin. Por mos u mashtroni - ky nuk është thjesht një mbledhje për entuziastët e muzikës. Është një mundësi për t'u rilidhur me botën natyrore, për të përqafuar harmoninë midis zgjuarsisë së krijuar nga njeriu dhe bukurisë së papërpunuar të natyrës.
Duke ftuar të gjithë të rinjtë që t'i bashkohen nismës sonë, ne shpallim me krenari vendndodhjen e habitatit tonë për 7/8 korrik.

Shënoni kalendarët tuaj dhe përgatituni të mahniteni!

Dove: Ex Fabbrica dei Trattori, Scutari, Tirana

Quando: 7/8 luglio

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies