KAMPIONI I BALLKANIT U17 MESHKUJ

Kampionati Ballkanik për moshat U 17 do organizohet në datë 05 - 09 Korrik 2023 me pjesemarrjen e ekipeve kombëtare nga Turqia, Serbia, Maqedonia, Bullgaria Mali i zi dhe Rumania. Kampionati U 19 do organizohet me datë 11 - 15 Korrik 2023 me pjesemarrjen e ekipeve kombetare nga Turqia, Moldavia, Bosnje Hercegovina, Rumania, Bulgaria, Kosova, Serbia dhe Greqia.
Ky kampionat Ballkanik do organizohet ne sallën "Feti Borova" Tiranë.

Ku: Parku Olimpik "Feti Borova"

Kur: 11 - 15 Korrik

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies