Të parët dhe të fundit

“Të parët dhe të fundit” bazohet në tregimin e shkurtër të John Galsworthy të vitit 1917 me të njëjtin titull. Jeta dhe mbiemri i avokatit të Këshillit Mbreteror, Keith Darrant (Marius Dhrami), respektohet dhe admirohet në të gjithë Londrën. Megjithatë, bota e tij vihet në rrezik kur vëllai i tij më i vogël, Larry (Xhino Musollari) se bashku me dashurine e tij Wanda (Juli Emiri) shpërthejne me lajme tronditëse për Keith dhe për vetë ata.

Ku: Teatrin Metropol, salla Çehov
Kur: 28-29-30 qershor dhe 1-2 korrik

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies