JOY

Netët e Filmit”, programi mujor me filma dedikuar sipërmarrjes dhe ekosistemit të startup-eve këtë muaj i dedikohet grave!
Ministri i Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes, "Ample" dhe "OPENAIR" sjellin filmin e radhës: “JOY".

Ku: MiSHMS
Kur: 27 qershor 2023, Ora: 18:00

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies