World of Dance Albania 5

World of Dance është kampionati më i madh mbarëkombëtarë i kërcimit Urban me fokus Street Dance. Kërcimi prezent i epokës New Age Choreography.

Kampionati do të përfshij grupe dhe kërcimtarë vendas dhe të huaj , si nga Ukraina, Itali, Spanjë, Hungari etj.
Ky kampionat do të ketë një larmi të madhe grupesh ( Junior dhe Team division) si dhe konkurent të kategorisë Upper që konkurojnë me njëri-tjetrin.

Ku: Amfiteatri i Liqenit
Kur: 23 Qershor

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies