Ekspozita "Unbroken Ukraine"

Për herë të parë, #COD në bashkëpunim me Bankën Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim #BERZH sjell ekspozitën "Ukraina e pathyer" me 27 piktura të fëmijëve me origjinë ukrainase, të cilat pasqyrojnë aktualitetin e luftës, si dhe dëshirën e tyre të vazhdueshme. për paqen.

Ku: COD
Kur: 15 - 29 qershor

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies